Fanola Krémový narovnávač 100ml + 120ml

Fanola Krémový narovnávač 100ml + 120ml

jen pro profesionály
toto zboží je dostupné pouze pro profesionály působící v oboru (vyučený/á v oboru kadeřník/ce, rekvalifikant v oboru kadeřník, živnostník podnikající v oboru kadeřník). Pokud spadáte do této kategorie, registrovat se můžete zde
Kód zboží: 63019
Výrobce: Fanola

Popis

Fanola krémový narovnávač obsahuje olej a proteiny ze sladkých mandlí, olej z lněného semínka a silikonové složky, které vytvářejí film, jenž přirozeně vlnité vlasy narovnává. Je nutné jej používat výhradně z neutralizýátorem Fanola, který obsahuje olej ze sladých mandlí. V případě použití na barvené či ztrvalené vlasy je nutné věnovat vlasům velkou pozornost během narovnávacího procesu.

Použití: 1) Rozdělte vlasy na prameny a aplikujte krém směrem ot týlu k horní části hlavy. 2) Vlasy jemně pročeště hřebenem s řídými zuby. 3) Po aplikaci krému na celou hlavu opět všechny vlasy pročeste. 4) Doba působení je 10 minut, ale může být i odlišná podle stavu vlasů. 5) Opláchněte krém z vlasů vlažnou vodou. 6) Zafixujte vlasy pomocí Neutralizátoru Fanola. V případ, že je nutné proces opakovat, dodržujte prosím mezi procesy pauzu 8 -12 dnů.

obsah: 1 balení

Bookmark and Share
Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce