GA.MA Fén IQ Perfect Hair Dryer 2000 W Rose Gold

Extra cena pro kadeřnické salony po přihlášení

Cena: 7 190,00 Kč  s DPH 5 942,15 Kč  bez DPH
Ks  
Kód zboží: 77451
Výrobce: Ga.ma

Popis

Multifunkční fén na vlasy Gama IQ je nejinteligentnější fén na současném trhu. Fén je mimořádně ovladatelný a zaručuje maximální pohodlí. Jeho kompaktní rozměry jsou oproti současným vysoušečům vlasů poloviční a usnadňují styling.  Lehkost, jen o něco více než 200 gramů pro práci s minimálním úsilím; výkon, nastavitelný díky 3 dostupným rychlostem a především díky motoru s rychlostí 110 000 otáček za minutu, 7krát výkonnější než konvenční vysoušeče vlasů; 5 teplot nastavitelných pomocí digitálního rozhraní; technologie Oxy Active, pro lesklé a elastické vlasy a hloubkové čištění pokožky hlavy díky emisi aktivního kyslíku s antibakteriálními funkcemi.

První absolutní inovace, paměťová funkce, systém ukládání do paměti rychlosti a teploty, který vyvolává zvolená nastavení mezi 18 možnými konfiguracemi, snadno použitelný pomocí LED displeje.
Navíc díky kombinaci těchto LED indikátorů je možné zjistit, zda má fén technický problém. Ve skutečnosti je IQ vybaven systémem automatické diagnostiky, který vám umožňuje rozpoznávat a hlásit chyby. Například, pokud prvních 5 LED diod přerušovaně bliká a LED 6 nesvítí, znamená to, že motor je blokován. Bude tedy velmi jednoduché rychle vyřešit problém.
Efekt Venturi, charakteristický pro tento vysoušeč vlasů, zajišťuje díky speciálně navržené trysce multiplikaci vzduchu dodávaného motorem. Tím se rozptyluje další proud vzduchu, aniž by se spotřebovávala další energie.
Inovativní senzor udržuje teplotu konstantní a zabraňuje přehřátí, chrání vlasy i fén před nadměrným teplem.

IQ je vybaven difuzorem a 2 tryskami pro různé možnosti stylingu.

délka: 19 cm, váha pouhých 294 g

obsah: 1 ks

 

Bookmark and Share
Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce