Serum Melír 9 Tones 500 g

Serum - zesvětlující/odbarvující melír/prášek až o 9 tónů

jen pro profesionály
toto zboží je dostupné pouze pro profesionály působící v oboru (vyučený/á v oboru kadeřník/ce, rekvalifikant v oboru kadeřník, živnostník podnikající v oboru kadeřník). Pokud spadáte do této kategorie, registrovat se můžete zde
Kód zboží: 40065
Výrobce: Serum

Popis

Melír obohacený o vzorec Nutra Plex. Díky exkluzivní, ochranné technologii se postará o bezvadný stav vašich vlasů. Obsahuje vitamíny B5 + E + K, které s vlasy dělají zázraky. Toto inovativní složení posiluje ochranu vlasů. Proniká hluboko do vlasových vláken a obnovuje je. Výsledkem jsou dokonale zesvětlené, pružné a chráněné vlasy. Při smíchání s oxidantem aktivní látky změní konzistenci na jemnou krémovou texturu.

Návod k použití: v nekovové misce smíchejte 1 díl prášku + 2 díly peroxidu (poměr míchání 1:2) a důkladně míchejte, dokud nezískáte krémovou konzistenci. Na vlasech nechte působit 15 až 40 minut podle požadovaného zesvětlení. Důkladně opláchněte a umyjte šamponem.

Varování: může způsobovat alergickou reakci. Nepoužívejte k zesvětlení obočí a řas. Používejte ochranné rukavice. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pouze pro profesionální použití.

Obsah: 500 g

Bookmark and Share

Doporučujeme

Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce