Loreal Professionnel balíček Absolut Repair

Balíček Loreal Professionnel Absolut Repair pro suché a poškozené vlasy

Cena: 1 041,00 Kč  s DPH 860,33 Kč  bez DPH
Ks  
Kód zboží: S9009
Výrobce: Loreal Professionnel

Popis

Šampon pro suché a poškozené vlasy Loreal Professionnel Absolut Repair: regenerační šampon, který uzdravuje velmi poškozené vlasy. Zaceluje strukturu vlasového vlákna, dodává hydrataci a výživu a zanechá vlasy pružné, hladké a lesklé. Jeho složení je obohaceno o výtažek z otrub ze zlaté quinoi a pšeničný protein. Šampon vaše vlasy šetrně myje, regeneruje, vyživuje a hydratuje. Dále dodává vlasům pružnost a lesk. 300 ml.

Maska pro suché a poškozené vlasy Loreal Professionnel Absolut Repair: intenzivní maska pro velmi poškozené vlasy. Intenzivně regeneruje povrch vlasu. Složení je obohaceno o výtažek z otrub ze zlaté quinoi a pšeničný protein, díky této kombinaci je poškozený povrch vlasů okamžitě transformován, vlasy jsou hebké, lesklé a lehké na dotek. 250 ml.

Olej pro suché a poškozené vlasy Loreal Professionnel Absolut Repair Oil 10-in-1: multifunkční olejová péče obsahuje pšeničné proteiny a výtažky z quinoy. Vyživuje vlasy a okamžitě obnovuje povrch vlasového vlákna. Zanechává je sametově hebké, lesklé a snadno rozčesatelné. Pečuje a chrání před nepříznivými vlivy, zabraňuje krepatění, zaceluje roztřepené konečky a předchází lámání vlasů. Nezatěžuje vlasové vlákno, nemastí, nezanechává žádné zbytky ve vlasech a provoní je jedinečnou vůní. 90 ml.

obsah: 3 ks

Bookmark and Share

Doporučujeme

Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce