Fanola Fiber Fix Bond Connector N.2 1000 ml

Fanola Fiber Fix Bond Connector N.2 1000 ml

jen pro profesionály
toto zboží je dostupné pouze pro profesionály působící v oboru (vyučený/á v oboru kadeřník/ce, rekvalifikant v oboru kadeřník, živnostník podnikající v oboru kadeřník). Pokud spadáte do této kategorie, registrovat se můžete zde
Kód zboží: 63323
Výrobce: Fanola

Popis

Scelující krém ideální pro barvené a odbarvené vlasy, vhodné také jako doplněk při trvalé a při ošetření pro narovnání vlasů. Účinek: Sceluje vlasové šupiny a fixuje tak barvu, zajišťuje účinnou ochranu a změkčení, barva je zářivější, intenzivnější a déle vydrží.

Použití: vmasírujte do délek a konečků pro scelení kutikuly a vyrovnání PH vlasu. Promasírujte a pročeště hřebenem. Nechtě 5 minut působit.

FIBER FIX je profesionální řada, která zlepšuje a umocňuje výsledek technických ošetření. Zejména se jedná o inovativní, rekonstrukční produkt, který se míchá s barvou nebo odbarvovacími prostředky. Nemá vliv na výslednou barvu ani sílu zesvětlení. Doba působení zůstává stejná. Poměry směsi zůstávají stejné. Speciální inovativní komplex aminokyselin rotliného původu s vysokou koncetrací, který se váže na vlasové vlákno. Dochází k posílení vláken a scelení vlasové struktury.

obsah: 1000 ml

Bookmark and Share
Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce