Loreal Professionnel Metal Detox kondicionér 500 ml

Ochranná péče, která předchází návratu nových nežádoucích částic pro všechny typy chemicky ošetřených vlasů

jen pro profesionály
toto zboží je dostupné pouze pro profesionály působící v oboru (vyučený/á v oboru kadeřník/ce, rekvalifikant v oboru kadeřník, živnostník podnikající v oboru kadeřník). Pokud spadáte do této kategorie, registrovat se můžete zde
Kód zboží: 39227
Výrobce: Loreal Professionnel

Popis

Ochranná péče, která předchází návratu nových nežádoucích částic pro všechny typy chemicky ošetřených vlasů.
Kovy uvnitř vlasového vlákna mohou způsobit lámání a nespolehlivé barevné výsledky během barvení a zesvětlování. Také UV záření může způsobovat zcitlivění vlasového vlákna, o to víc, když reaguje s kovem jako je měď, ale také může způsobit změnu barvy.

Kondicionér chrání vlasové vlákno proti ukládání částic po jakékoli službě barvení, balayage nebo zesvětlování, vlasy jsou okamžitě posílené, nepropustné a méně porézní.
Lehká texturovaná gelová konzistence a nezapomenutelná citrusová vůně s výraznými pižmovými dřevinami. Vlasy jsou okamžitě hladší, hebčí a více vyživené.

O 87 % menší riziko lámání a 100% spolehlivý barevný výsledek.

Použití:
Pro dosažení optimálních výsledků používejte po šamponu Metal Detox Shampoo. Aplikujte rovnoměrně na šamponem umyté a ručníkem vysušené vlasy. Masírujte 1 minutu, dokud se neobjeví lehká pěna. Opláchněte.

obsah: 500

Bookmark and Share
Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce