Schwarzkopf Professional Igora Vario Blond Super Plus melír 450 g

Bílý odbarvovací kompaktní pudr

jen pro profesionály
toto zboží je dostupné pouze pro profesionály působící v oboru (vyučený/á v oboru kadeřník/ce, rekvalifikant v oboru kadeřník, živnostník podnikající v oboru kadeřník). Pokud spadáte do této kategorie, registrovat se můžete zde
Kód zboží: 40008
Výrobce: Schwarzkopf

Popis

Bílý odbarvovací kompaktní pudr pro extra zesvětlení s bezpečným a jednoduchým systémem pro zesvětlení až o 8 odstínů. Efekt pro potlačení žlutých tónů. Určeno pro profesionální použití.

MÍCHÁNÍ:
Smíchejte 35g (1lžička) IGORA Vario Blond Extra Power v nekovové misce se 70ml (1:2) s IGORA Loción Activadora Tratante 3%, 6% nebo maximálně 9%, podle požadované intenzity zesvětlení, a míchejte dokud nevznikne hladká směs bez hrudek.

APLIKACE: Aplikujte okamžitě po smíchání. naneste rovnoměrně a dostatečné množství. Opatrně aplikujte po malých pramíncích na suché neumyté vlasy, přičemž začínáme na zátylku.

NEBARVENÉ VLASY: nejprve aplikujte na střední délky a konečky, cca 1-2 cm od kořínků a vlasové pokožky. Vhodné zesvětlení je o 2-3 tóny, podle požadovaného stupně zesvětlení. Následně naneste ke kořínkům a snažte se zamezit kontaktu s vlasovou pokožkou.

NANÁŠENÍ NA ODROSTY:
Aplikujte je kořínkům (snažte se zamezit kontaktu s vlasovou pokožkou) a použijte maixmálně 6% aktivátor. Neaplikujte na již odbarvené vlasy.

DOBA PŮSOBENÍ:
- od 20 do 45 minut dle zvoleného aktivátoru, textury a požadovaného výsledku. Vlasy každých 5 min kontrolujte. Nepoužívejte páru ani vysoušecí helmy pro zkrácení doby působení.

obsah: 450 g

Bookmark and Share
Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce