Loreal Professionnel balíček Vitamino Color

Balíček Loreal Professionnel Vitamino Color pro barvené vlasy

Cena: 961,00 Kč  s DPH 794,21 Kč  bez DPH
Ks  
Kód zboží: S9011
Výrobce: Loreal Professionnel

Popis

Šampon Loreal Professionnel Vitamino Color: pro ochranu barvených vlasů, kde uvnitř vlasu uzamyká barevné pigmenty a na povrchu zafixuje lesk. Obsažený Resveratrol je přírodní polyfenol získávaný ze slupky vinných hroznů, která obsahuje vysokou koncentraci antioxidantů. Pomáhá chránit buňky před volnými radikály a podporuje metabolismus vlasového vlákna pro lepší regeneraci v případě jeho poškození. 300 ml.

Maska Loreal Professionnel Vitamino Color: luxusní gelová maska na vlasy, která je speciálně vyvinuta pro potřeby barvených vlasů. Tato unikátní výživná maska dokonale uhlazuje povrch vlasového vlákna, uzamyká v něm barevné pigmenty, hloubkově ho regeneruje, hydratuje a vyživuje, zvýrazňuje lesk barvených vlasů a zachovává sytost barvy. Jemná textura zabezpečuje rovnoměrné rozprostření aktivních látek a obsažených živin, vlasy jsou snadno upravitelné a rozčesatelné. 250 ml.

Mléko Loreal Professionnel Vitamino Color 10-in-1 Professional Milk: multifunkční bezoplachová péče pro barvené a zcitlivělé vlasy, obohacená o látku obnovující povrch vlasů. Přináší 10 účinků v 1 kroku: 1. výživa, 2. zlepšení povrchu, 3. lehkost, 4. rozčesávání, 5. hebkost, 6. disciplína, 7. upravitelnost, 8. lesk, 9. ochrana, 10. uhlazení. 190 ml.

obsah: 3 ks

Bookmark and Share

Doporučujeme

Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce