Loreal Professionnel Curl Expression Professional šampon 500 ml

Čisticí šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy

Cena: 633,00 Kč  s DPH 523,14 Kč  bez DPH
Ks  
Kód zboží: S9169
Výrobce: Loreal Professionnel

Popis

Šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy Loréal Professionnel Curl Expression Professional šampon jemně čistí vlasové vlákno a odstraňuje z něj denně nashromážděné nečistoty. Gelová konzistence šamponu snadno proniká až k pokožce hlavy a zbavuje vlasy nežádoucích usazenin. Složení obohacené o glycerin, Urea H složku a semeno ibišku vlasy intenzivně hydratuje a pečuje o ně po celé jejich délce. Šampon zároveň neobsahuje sulfáty, parabeny ani silikony a je tak k vlasům velmi citlivý. Díky tomu jsou výsledné vlny a kudrliny krásně jemné a vyhlazené.

PoužitíNaneste šampon rovnoměrně na mokré vlasy. Jemně masírujte pokožku dokud nevytvoříte pěnu. Důkladně vlasy opláchněte. Pro maximální hydrataci pokračujte maskou Loréal Professionnel Curl Expression.

Pokud chcete docílit objemu a zároveň maximální hydratace a vyčištění vlasů, použijte ke kořínkům objemový šampon pro jemné vlasy Loréal Professionnel Serie Expert Volumetry a do délek naneste šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy Loréal Professionnel Curl Expression.

obsah: 500ml

Bookmark and Share

Doporučujeme

Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce