Loreal Professionnel Majirel Glow barva 50 ml

Rozjasňující permanentní barva na vlasy

výběr odstínu
Kód zboží: Majirel Glow barva
Výrobce: Loreal Professionnel

Popis

Nová rozjasňující permanentní barva na vlasy pro přirozeně vypadající odstín a extrémní lesk. Barvy Majirel Glow jsou inspirovány kosmetickým trendem glow — přirozeným a zářivým. Barvy poskytují až o 50% více zářivosti a 4x více průsvitnosti než běžné barvy na vlasy Loreal Majirel, přináší vysokou míru neutralizace a extrémní rozjasnění, to vše v jedné praktické tubě. Výsledkem je co nejpřirozenější zářivá barva vlasů s jemnou průsvitností a chladným tónem. Vybírat můžete z odstínů od popelavých přes duhové až po béžové a mokka.

Barva kryje až 100% bílých vlasů a dodává dlouhotrvající zářivý vzhled. Barvy jsou obohacené o studené odlesky pro optimálně neutralizovaný výsledek. Flexibilní technika: jeden odstín pro různé výsledky. Zesvětlení až o 3 výšky odstínu. Glow technology: speciální formule technologie Glow je navržená tak, aby vlasům propůjčila velkou zářivost a lesk. Transparentní vrstva barvy pomáhá vyniknout přirozenému odstínu barvy.

O 50 % větší odraz světla pro extrémní rozjasnění

4× větší transparentnost díky speciální rovnováze barviv

Míchání: barvu smíchejte s příslušným oxidantem k barvám (12,5Vol, 20Vol. nebo 30 Vol) v poměru 1:1,5 (1 díl barvy + 1,5 dílu vyvíječe). Aplikace: smíchanou připravenou barevnou směs aplikujte na suché vlasy od kořínků vlasů a následně rozetřete po celé délce vlasu. Nechte působit přibližně 35 minut. Po době působení pečlivě opláchněte. Oplachujte z vlasů tak dlouho, dokud nepoteče čistá voda.

obsah: 50 ml

Bookmark and Share

Výběr odstínu

Majirel Glow Dark .01 barva

Majirel Glow Dark .11 barva

prodej ukončen

Majirel Glow Dark .13 barva

Majirel Glow Dark .17 barva

Majirel Glow Light .01 barva

Majirel Glow Light .02 barva

Majirel Glow Light .28 barva

Majirel Glow Light Clear barva

Doporučujeme

Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce