Matrix balíček InstaCure

Matrix balíček InstaCure pro obnovu lámavých vlasů

Cena: 617,00 Kč  s DPH 509,92 Kč  bez DPH

Vyprodáno

Popis

Šampon Matrix InstaCure: účinně bojuje proti lámavosti a poškození vlasů. Díky obsahu tekutých proteinů vytváří okolo vlasů ochranný štít, vyplňuje porézní místa, vlasy posiluje a obnovuje jejich sílu. Tekuté proteiny pronikají do hloubky vlasového vlákna, kde mu poskytují potřebnou hydrataci. Vy tak můžete nechat své vlasy zdravě růst. Šampon z vlasů šetrně odstraňuje zbytky stylingových produktů a nečistoty. Výsledkem jsou zdravější a poddajnější vlasy, které jsou hebké na dotek. Šampon je vhodný pro všechny textury a tvary vlasů. 300ml.

Kondicionér InstaCure: balzám obohacený o tekuté proteiny, vyživuje vlasy a pomáhá obnovit pevnost a redukovat lámavost suchých, křechkých a poškozených vlasů. 300 ml.

Bezoplachová péče Matrix InstaCure sprej: Bezoplachový sprej proti lámavým a porézním vlasům. Je obohacený o vitamín B5 a tekutý protein. Vyživuje vlasy a pomáhá obnovit pevnost a redukovat lámavost suchých, křehkých a poškozených vlasů. Lehké složení uhlazuje poškozenou kutikulu a kontroluje krepatění. 200 ml.

 

obsah: 3 ks

Bookmark and Share
Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce