Selective Professional OnCare Therapy Densifill fast foam pěna na objem 200 ml

Regenerační pěna na poškozené vlasy a objem a vitalitu

Prodej ukončen

Popis

Mineralizační a regenerační sprejová kúra, ideální pro citlivé nebo ztenčené vlasy, má vyplňující a hloubkově regenerační účinek. Okamžitě posiluje a hydratuje. Vlasy jsou zdravé, plné a snadno se rozčesávají. Hloubková regenerace za pouhých 30 sekund. Obsahují KYSELINU HYALURONOVOU, MARINE COLLAGEN a AMINOKYSELINY KERATINU.

ONcare terapie s kyselinou hyaluronovou nabízí cílené řešení před škodami způsobených faktory životního prostředí, jako jsou slunce, sůl, chlór a přirozené stárnutí, přispívají k vyčerpání a postupnému ztenčení vlasového vlákna. Po použití přípravků řady Refill Densi-Fill jsou vlasy viditelně více zdravé, plné a osvěžující za pouhých 30 sekund. Poskytují hloubkovou regeneraci s vyplňujícím efektem pro ztenčené a citlivé vlasy.

Aktivní složky:

KYSELINA HYALURONOVÁ: obnovuje správné zásobování vlasů vodou, s významnými výsledky z hlediska hydratace a pevnosti.

MARINE COLLAGEN: vyplňuje citlivé oblasti vlasů a zajišťuje okamžitý výplňový efekt. Vlasy jsou regenerované, plné a pružné.
AMINOKYSELINY KERATINU: nízkomolekulární hmotnost jim umožňuje proniknout hluboko do kůry a udržovat vodní rovnováhu vlasů nezbytnou pro dobrý stav hydratace a zachování vlasů.

Použití:

Před použitím protřepejte. Nastříkejte rovnoměrně na umyté a prosušené vlasy ručníkem, rozčešte pro lepší distribuci. Nechte působit pouhých 30 vteřin. Poté opláchněte vlažnou vodou a pokračujte ve stylingu.

obsah: 200 ml

Bookmark and Share
Kategorie

Objednávka po telefonu


Sledujte nás na

Přírodní vlasová kosmetika
Kontaktujte naše Obchodní zástupce